Våra tjänster

TryggConnect™

TryggConnect är varumärket som representerar vår kollektion av privata molntjänster.

Kameratjänst

TryggConnect kameratjänst sparar både tid och pengar. All nödvändig hårdvara förutom kamerorna står säkert i våra datahallar som underhålls regelbundet. Kamerorna kopplas upp via en starkt krypterad anslutning och lagrar det inspelade materialet hos oss. Tillgång till systemet sker säkert och enkelt via en dator eller telefon.

Varför TryggConnect™ kameratjänst?

Driftövervakning

TryggConnect™ Drift är vår produkt för driftövervakning av alla typer av säkerhetssystem och produkter. Plattformen övervakar alla typer av enheter, centralutrustning och funktion i system och notifierar vår supportavdelning vid avvikelse.

Anpassning

Vi på InSupport brinner för utmaningar. Vi kastar oss ofta in i det okända och utforskar ny teknik. Vi diskuterar gärna nya möjligheter och integrationer mot andra enheter/system. Kontakta oss


TrygghetsCenter

Vår professionella supportavdelning hjälper kunden med personlig service, snabbt och effektivt.


Program & SDK utveckling

Våra egna programmerare utvecklar specialapplikationer och kundanpassade integrationer med SDK och andra programutvecklingsverktyg.

Mer information om våra färdiga plugins


Professional Services

Konsultuppdrag med fokus på produkter, hårdvara, systemdesign, integration, funktion, drift, optimering, nätverk, infrastruktur, cybersäkerhet, GDPR och andra specialisttjänster inom nätverksvideo och IT området.


Videoanalys, Artificiell Intelligens & Machine Learning

Vi arbetar med världsledande leverantörer inom videoanalys, AI - Artificiell Intelligens, Machine Learning och Deep Learning.

Med dagens videoanalyser erbjuder vi starka skalskydd som täcker stora ytor med hög precision för att detektera intrång. Vår supportavdelning arbetar inom dessa tekniker dagligen med driftsättning och underhåll av kunders/partners lösningar.

I våra datahallar har vi en stark server-infrastruktur specialiserad på videoanalys som utnyttjar dagens kraftfulla grafikkort. Via denna lösning kopplas kameror upp från hela Sverige och processas i Solna.

Ett urval av våra leverantörer: Axis, DigitalBarrier, Bosch, Nvidia, BriefCam och Ultinous.